Fremtidssikring af produktionskapaciteten

Vores to bryggerier i Skælskør og Tyskland producerer øl, læskedrikke og maltekstrakt-produkter året rundt.

Vores bryggerier

Vi har bryggerier i Danmark og Tyskland. De to bryggerier beskæftiger ca. 600 medarbejdere og producerer øl, læskedrikke, energidrikke, maltdrikke og maltbaserede produkter og har tilsammen en kapacitet på 10 mio. hektoliter om året.

Vi brygger vores øl efter stolte traditioner og med udgangspunkt i fire naturlige ingredienser: Malt, humle gær og vand. Vores brygmestre sørger for at smag, farve og bitterhed har den helt rigtige balance. Og så arbejder vi hele tiden med at udvikle nye produkter og varianter, der på bedste vis afspejler vores kærlighed til øl og giver nye gode oplevelser til forbrugerne.

Vi er certificeret i henhold til flere internationale standarder for kvalitet og sikkerhed. Det betyder, at vores produkter er i orden, at vores medarbejdere har gode og trygge arbejdsvilkår, og at vi udnytter vores ressourcer på en effektiv og bæredygtig måde. Vi bliver løbende holdt op på, at vi lever op til kravene for disse certificeringer – og ja vi er hele tiden på tæerne for at gøre det hele endnu bedre.

Harboes Bryggeri A/S i Danmark

Harboes Bryggeri A/S i Danmark ligger i Skælskør, hvor også den første Harboe-øl blev brygget i august 1883. I mellemtiden er bryggeriet dog blevet udvidet og moderniseret med ny teknologi, miljømæssige optimeringer og udviklingsfaciliteter af mange omgange.

I dag rummer bygningerne et moderne bryggeri, vores internationale hovedkontor og besøgscenter samt center for forskning og udvikling.

Har du lyst til at besøge vores bryggeri? Skriv til besoeg@harboe.com

Harboes bryggeri i Tyskland

Darguner Brauerei er vores tyske bryggeri, som ligger i Dargun i det nordøstlige Tyskland. Bryggeriet blev grundlagt i 1991, da vi som den første danske virksomhed etablerede forretning i det tidligere Østtyskland efter murens fald. Darguner Braurei er i dag Harboes største bryggeri.

Bryggeriet forsyner vores markeder i Europa, Syd- og Latinamerika, Asien, Afrika og Mellemøsten med øl, læske- og energidrikke og maltdrikke.


”Vores virksomhed er baseret på stærke værdier, som er udgangspunkt for alt, hvad vi gør. Vi har passion for vores arbejde og stræber altid efter at skabe de bedste resultater – med respekt for hinanden og under ansvar over for vores omgivelser.”
Søren Malling, CEO, Harboes Bryggeri A/S

Driftsmæssige synergier

Harboes to bryggerier i Danmark og Tyskland har en samlet kapacitet på i alt 10 mio. hektoliter. Med de to bryggerier kan vi både drage nytte af driftsmæssige synergier inden for produktion af øl, læskedrikke og maltekstrakt-produkter og tilbyde bedre kundebetjening.

For yderligere at ruste os til konkurrencen om de store volumener på de nordeuropæiske hovedmarkeder, har vi har gennem de senere år investeret i udbygning af produktionsapparatet samt bygget nye køletårne og kompressorer, som vil give væsentlige energibesparelser fremadrettet.