Kvalitet og sikkerhed

Hos Harboe har vi sat kvaliteten i system.

Høje krav og forventninger

Vi sætter en ære i kvalitet – og vi har sat kvaliteten i system, så vi har styr på den. Hele vejen fra råvarer til færdige produkter.

Det er også nødvendigt, for der er høje krav – og lige så høje forventninger – til os som international producent af drikkevarer og ingredienser til fødevarer.

Systematisk testning, opfølgning og kontrol

Vi skal til enhver tid overholde de gældende krav og standarder, og derfor har vi i mange år investeret i at optimere og kvalitetssikre vores produktion.

Som led i denne indsats har vi arbejdet systematisk med at opfylde kravene til de internationale certificeringer, og systemerne er effektive værktøjer i hverdagen, som sikrer, at vi gør tingene rigtigt.

Internationale standarder og certificeringer

Det betyder, at vi i dag er certificeret i henhold til internationale standarder, som blandt andet betyder at Harboe er IFS certificeret, men også at flere af vores produkter er certificeret i forhold til gældende produktionsstandarder som fx økologi, halal og kosher.

Vi har fokus på kvalitet i alt, hvad vi gør. Og vi står ikke stille, for certificeringerne skal løbende fornys, og vi modtager jævnligt både planlagte og uanmeldte kontrolbesøg fra certificeringsmyndigheder og store kunder.

”Vi brygger vores øl efter stolte traditioner og sørger for at smag, farve og bitterhed har den helt rigtige balance. Og så arbejder vi hele tiden med at udvikle nye produkter og varianter, der på bedste vis afspejler vores kærlighed til øl og giver nye gode oplevelser til forbrugerne.”
Christian Weindl, Brygmester, Darguner Brauerei GmbH