Velkommen til Harboes Bryggeri

Passion, respekt og ansvar

Et lokalt bryggeri - i Skælskør og Dargun

Harboes Bryggeri A/S er Danmarks 3. største bryggeri, og sammen med vores datterselskab i Tyskland – Darguner Brauerei GmbH – producerer og markedsfører vi vores drikkevarer og maltbaserede ingredienser på en lang række markeder verden over.

Darguner Brauerei er bygget op fra bunden kort efter murens fald, da Harboes Bryggeri besluttede at gå ind på det Østtyske marked. I dag er Darguner Brauerei kapacitetsmæssigt et af Tysklands største bryggerier. Tilsammen beskæftiger de to bryggerier i Skælskør og i Dargun ca. 550 medarbejdere.

Harboes Bryggeri A/S har været børsnoteret på Nasdaq Copenhagen siden 1989 og Harboe-familien har været medejer af og ledet virksomheden siden 1883. Bryggeriet ligger med sine moderne og effektive bryggeri-faciliteter i Skælskør på Vestsjælland, der hvor familien Harboe startede det hele.

I dag har Harboe-familiens sjette generation ansvaret for den daglige drift af virksomheden, og ejerskabet sammen med selskabets næsten 5.000 aktionærer.

Læs mere om vores historie her

Harboes værdier, vores hverdag

Harboes Bryggeri er som virksomhed baseret på stærke værdier, som er udgangspunktet for alt, hvad vi gør. Vi brygger for at samle og det har vi faktisk gjort hver eneste dag gennem seks generationer.

Fællesskab er netop essensen i alt, hvad vi gør. Succes skabes af den fælles indsats. Vi har fokus på den høje kvalitet i alle vores produkter, der samler helt almindelige mennesker om gode oplevelser – både til hverdag og til fest.

Harboes drift og udvikling er drevet af dygtige og engagerede medarbejdere, der omsætter deres erfaring og viden til produkter af høj kvalitet. Harboes værdier og historie er en vigtig del af kulturen i virksomheden og skaber et stærkt fundament for fortsat udvikling. Vi arbejder for en langsigtet bæredygtig udvikling, der skaber værdi for kunder og forbrugere samt for det samfund, vi er en del af.

Med vores værdier i hånden, skal vi hver dag arbejde for at komme tættere på forbrugerne og styrke vores fundament for fremtiden.

"Vi arbejder målrettet med at understøtte vores fælles kultur, værdier og holdånd på tværs af organisationen. Det er afgørende for vores succes."
Søren Malling, CEO

På kanten af Skælskør fjord

Harboes Bryggeri ligger ud til Skælskør fjord og det maritime var netop inspirationen til vores præmierede besøgscenteret som er tegnet af arkitekterne hos PLH Architects ved Søren Mølbak og stod færdigt i 2017. Her dannes rammen om mødelokaler og auditorium, samt reception hvor gæster bydes velkommen til virksomheden.

Strukturen for bygningen er udvendigt og indvendigt bygget, så den symboliserer en skibsstævn samt de små og store bølger på havet. Indenfor ses flere detaljer med reference til vores arbejde og historie. Tager man f.eks. et nærmere kig på mønstret i lokalernes træbeklædte vægge, vil man se humleblomster træde frem. Ud mod vandet udstilles to sejlbåde som tidligere har været sejlet ved kapsejladskonkurrencer af H.K.H Kronprins Frederik og H.K.H Prins Henrik.

Vores besøgscenter danner rammen om møder med kollegaer, kunder og leverandører samt vores sociale arrangementer og fester eller arrangementer hvor vi samler medarbejdere til oplæg og foredrag som afholdes i vores auditorie. Det er også i disse lokaler vi er værter ved andre særlige lejligheder også nogle af mere officiel karakter, som da vi var værter ved den officielle frokost ved besøget af Hendes Majestæt Dronningen i august 2022.