Nyheder og presse

Nedenfor læses presseopslag og nyheder fra Harboes Bryggeri. For pressehenvendelser kontaktes presse og- marketingansvarlig Ninalouise Rasmussen på nlr@harboe.com

PRESSE – Harboes Bestyrelsesformand Bernd Griese giver stafetten videre

27-06-2024
Bestyrelsesformand i Harboes Bryggeri vil i forbindelse med selskabets ordinære generalforsamling den 22. august 2024 give stafetten videre og udtræde af selskabets bestyrelse.
Læs selskabsmeddelelse her

PRESSE – Harboe-Claytopia Sommer Koncerter 2024

07-05-2024
Det glæder os at præsentere dette unikke lokalsamarbejde mellem Harboes Bryggeri og Guldagergaard. Til sommeren 2024 har vi inviteret en række store danske musikere til Skælskør.
Læs hele artiklen her

NEWS – Bear Beer has been launched in the International Lager segment in Germany

29-04-2024
In April, we launched the international lager brand – Bear Beer – in the German market. The segment of international lager is a growing beer segment in Germany with consumers seeking a refreshing and easy drinkable alternative to the classic Pilsner beers.
Read the whole article here

NYHED – Harboe Passionsbrus Nul Sukker – en nyhed til kategorien

25-04-2024
Harboe Passionsbrus Nul Sukker er en læskende sukkerfri nyhed i kategorien og den stiller sig op i rækken af lækre frugtsmagende sodavand i Harboe mærket som f.eks. Harboe Abrikosbrus og Harboe Grape Nul Sukker.
Læs hele artiklen her

NYHED – Harboe Påskebryg melder udsolgt fra lager

15-03-2024
I dag må vi melde udsolgt af Harboe Påskebryg fra vores lager. Vi er overvældet over den store interesse for Harboe Påskebryg i år. Vi har haft to-cifret %vækst i salget og her med stadig halvanden uge til påske må vi måtte melde udsolgt fra vores lager.” fortæller Klavs Husmand, Salgsdirektør for Harboe i Skandinavien
Læs hele artiklen her

NYHED – EGO Sodavand kommer med ny livsstilskampagne på de sociale medier

06-03-2024
I foråret starter vi en ny markedsføringskampagne på de sociale medier for at øge kendskabet til vores økologiske EGO sodavand og dens mange kvaliteter. EGO sodavand har fået en ny instagram profil med lækkert content. Dertil har EGO sodavand indgået samarbejde med en række populære influenter som inspirerer til selvforkælelse med en ekstra god sodavand i en travl hverdag.
Læs hele artiklen her

PRESSE – Harboe-lærling modtager Sydbank Fondens Lærlingelegat

29-02-2024
Torsdag d. 29. januar blev Hussain Zaitoon tildelt Sydbank Fondens Lærlingelegat på 15.000kr. Legatet fra Sydbank er tiltænkt at skulle bruges til for eksempel at videreuddanne eller opkvalificere sig.
Læs hele artiklen her

NYHED – Harboe vælger OMD som mediebureau blandt andet med fokus på Brand Safety

28-02-2024
I starten af februar relancerede vi Harboe Pilsner i ny smag, og i sidste uge gik vi live med første reklamekampagne nogensinde på Harboe øl. Til at varetage medieindkøbsopgaven i forbindelse med vores reklamer, har vi valgt at indgå samarbejde med mediebureauet OMD Danmark.
Læs hele artiklen her

NYHED – Harboe Pilsner lancerer ny reklamefilm og cementerer strategien ”Folkets Bryggeri”

19-02-2024
Den nye brandingkampagne kommer efter at Harboe i 2022 relancerede sit øl-design og i kølvandet på, at Harboe Pilsner for to uger siden blev relanceret med en ny smag. En række forbrugerstudier har vist at forbrugerne kender Harboe øl, men nogle har en barriere for mærket fordi de tror det smager dårligt eller ville ikke servere den for gæster.
Læs hele artiklen her

NYHED – Relancering af Harboe Pilsner i ny smag og opskrift

05-02-2024
Harboe Pilsner er i dag blevet relanceret i ny forfriskende og mere enkel smag, og brygget efter originale brygprincipper.
Læs hele artiklen her

PRESSE – Sponsorater

27-01-2024
Harboes Bryggeri er Slagelse Kommunes største virksomhed og beskæftiger omkring 230 medarbejdere på bryggeriet i Skælskør. Ligesom mange andre virksomheder så har Harboes Bryggeri et stærkt engagement i lokalsamfundet blandt andet via sponsorater til foreninger og klubber indenfor kulturliv og sport.
Læs hele artiklen her

PRESSE – Sporvogne, lastbiler og Kobæk cafeen

27-01-2024
Harboes Bryggeri ligger for enden af Spegerborgvej som er en villavej i Skælskør bymidte som grænser op til byen, havneområdet og fjorden. Harboes Bryggeri er en produktionsvirksomhed og deraf gives at vi sælger fysiske varer. Det betyder at der til enhver tid er en større mængde transport af råvarer og færdigvarer til og fra bryggeriet. I gammel tid kom denne lastbiltrafik frem til bryggeriet ved at køre ned igennem Skælskør bymidte og op ad villavejen Spegerborgvej.
Læs hele artiklen her

PRESSE – Samhandel med nærtstående parter

27-01-2024
Harboes Bryggeri oplyser i sit årsregnskab hvert år samhandel med nærtstående parter som er både lovpligtigt og detaljeret revideret af revisionen. Dette omfatter også samhandel med Bernd Grieses private selskaber.
Læs hele artiklen her

PRESSE – Harboe og kalkuner

27-01-2024
I starten af 1990’erne besluttede Harboes Bryggeri på baggrund af forskellige kundeforespørgsler at opstarte kalkunkødsvirksomhed. Via datterselskab drev Harboe kalkunkødsvirksomhed igennem 90’erne og 00’erne 6-7 steder med kalkunopdræt på forskellige geografiske lokationer i Danmark (det er normalt at man spreder farme ud geografisk i et risikohensyn til eventuel sygdom i dyrebestanden.)
Læs hele artiklen her

PRESSE – Familiens pladser i selskabets ledelse

27-01-2024
Harboes Bryggeri A/S øverste ledelse består af en professionel bestyrelse og en ansat daglig driftsledelse. Virksomheden er bekendt med udtalelser omkring nepotisme i udpegelsen af ledelsesmedlemmer til selskabet, og nedenfor giver vi en faktuel gennemgang af selskabets sammensætning og Harboe-familiens deltagelse heri.
Læs hele artiklen her

PRESSE – Boliger i Skælskør by

27-01-2024
Harboes Bryggeri har kontor og fabrik i Skælskør på Sydvestsjælland. Transporttiden fra nærmeste større byer er til den lange side, og hjemmearbejde er jo først en trend som ramte danske arbejdspladser i nyere tid. Derfor har Harboes Bryggeri, for kunne tiltrække og fastholde talent til virksomheden, haft historik for at tilbyde tjenesteboliger i Skælskør hvis f.eks. en nøglemedarbejder eller leder havde lyst til at flytte med sin familie til lokalområdet.
Læs hele artiklen her

PRESSE – Ejendomshandler

27-01-2024
Som beskrevet i anden artikel på hjemmesiden så har Harboes Bryggeri købt/solgt/ejet huse i Skælskør igennem årene med formålet tjenesteboliger.
Alle ejendomshandler som Harboes Bryggeri A/S har foretaget – uanset hvem der var køber eller sælger – er foretaget ud fra uvildige markedsvurderinger og efter selskabets tegningsregler.
Læs hele artiklen her

PRESSE – Resultater og investorrelationer

27-01-2024
Harboes Bryggeri blev noteret på fondsbørsen i 1989 og igennem rigtig mange år har selskabet leveret flotte resultater på bundlinjen.
For at fremtidssikre virksomheden begyndte Harboes Bryggeri for år tilbage at lægge endnu større fokus på at markedsføre og sælge mærkevarer ude i verden på Export-markederne. Der opstartedes også bl.a. et satellitkontor i København med formålet at tiltrække medarbejdere og talenter til at drive dette nye fokusområde.
Læs hele artiklen her