NYHED - EGO Sodavand kommer med ny livsstilskampagne på de sociale medier

06-03-2024

I foråret starter vi en ny markedsføringskampagne på de sociale medier for at øge kendskabet til vores økologiske EGO sodavand og dens mange kvaliteter. EGO sodavand har fået en ny instagram profil med lækkert content (se EGO sodavand) Dertil har EGO sodavand indgået samarbejde med en række populære influenter som inspirerer til selvforkælelse med en ekstra god sodavand i en travl hverdag.

EGO Sodavand er mere end økologi

Økologi er særlig populært blandt danskerne, og EGO Sodavand er det mest solgte økologiske sodavandsmærke i Danmark*. En position der er bygget siden lanceringen i 2011. Det røde danske Ø-mærke er dog ikke hele fortællingen om dette succesfulde sodavandsmærke.

Vi ønsker at øge kendskabet til EGO Sodavand med alle sine kvaliteter som bl.a. er:

  • Velsmagende premium sodavand
  • Naturlige ingredienser
  • Sensorisk spændende smagssammensætninger
  • Højere juiceindhold (sammenlignet med klassiske sodavand)
  • Et moderne design og udtryk

Økologiske sodavand udvikler bestemt ikke sig selv. Det kræver anseelige ressourcer og kompetencer at udvikle disse interessante smagskombinationer. Ikke mindst så kræver det en dygtig supply chain organisation at source, producere og levere en portefølje af sodavand som er baseret på udelukkende naturlige økologiske ingredienser.

Nyhed: EGO Jordbær & Rabarber

Samtidig med den nye brandkampagne lancerer vi en ny variant:

  • EGO Jordbær & Rabarber

Jordbær & Rabarber er en smagskombination som mange danskere har et varmt forhold til og vores Innovations- og Produktudviklingsafdelinger har brugt mange kræfter på at udvikle denne nye variant med god sødme og en balanceret smagskombination.

De øvrige varianter i EGO-mærket er: EGO Lemon & Ingefær, EGO Appelsin & Blodappelsin, EGO Lime & Hyldeblomst. Se produkterne her