PRESSE - Harboe-lærling modtager Sydbank Fondens Lærlingelegat

29-02-2024

Torsdag d. 29. januar blev Hussain Zaitoon tildelt Sydbank Fondens Lærlingelegat på 15.000kr. Legatet fra Sydbank er tiltænkt at skulle bruges til for eksempel at videreuddanne eller opkvalificere sig.

Hussain kom til Danmark som Syrisk flygtning, og han begyndte første gang at arbejde på Harboes Bryggeri i Skælskør i virksomhedspraktik i 2016. Kort tid efter blev han fastansat og har siden arbejdet i forskellige afdelinger under den tekniske produktionsstøtte.

Hussain ville gerne læse den danske Automatiktekniker uddannelse som normalt tager 4,5 år inklusive lærlingetiden. Det viste sig at han kunne få merit for hans uddannelse fra Syrien, og med et job som voksenlærling på Harboes Bryggeri samt hårdt arbejde på skolebænken så har Hussain klaret uddannelse til Automatiktekniker på bare 23 uger.

Han bestod Automatiktekniker uddannelsen ved ZBC i Ringsted med et flot 10-tal i starten af januar 2024 og nu har han altså modtaget Sydbank Fondens lærlingelegat. Han blev overrasket på en almindelig torsdag af Sydbank sammen med sin leder og alle sine kollegaer som fejrede ham ved en lille reception i besøgscenteret på Harboes Bryggeri.

”På Harboes Bryggeri føler vi et stort ansvar som én af de største arbejdspladser i lokalområdet for at være med til at uddanne de unge mennesker. Vi har både ivrige og dygtige lærlinge og elever i de fleste afdelinger som gør det virkelig godt, og i dag er vi naturligvis særligt stolte af Hussain og det fine legat fra Sydbank Fonden” siger Chief People Office, Vibeke Harboe Malling

Hussain fortsætter sit gode arbejde sammen med kollegaerne i den tekniske produktionsstøtte på Harboes Bryggeri i Skælskør.

Stort tillykke til Hussain og tak for indsatsen!

Søger du også efter lærlingeplads eller elevplads? Så hold øje med afsnittet her på vores hjemmeside https://harboe.com/bliv-en-del-af-holdet/ hvor vi løbende slår ledige stillinger op