NYHED - Harboe vælger OMD som mediebureau blandt andet med fokus på Brand Safety

28-02-2024

I starten af februar relancerede vi Harboe Pilsner i ny smag (læs her), og i sidste uge gik vi live med første reklamekampagne nogensinde på Harboe øl (læs her).

Til at varetage medieindkøbsopgaven i forbindelse med vores reklamer, har vi valgt at indgå samarbejde med mediebureauet OMD Danmark.

Et mediebureau er en virksomhed som forhandler og indkøber annoncering (f.eks. TV, Biograf, SoMe, Outdoor, Online og alle andre medier) på vegne af kunder som Harboes Bryggeri. Mediebureauet lægger blandt andet de optimerede annonceringsplaner, måler på ROI og andre KPI’er for kampagneoptimering og meget mere.

Hos Harboe har vi valgt OMD Danmark som mediebureaupartner. OMD har en stærk forankring på det danske marked.
”De har – ligesom os – en marketingtilgang, der ligger meget opad den, som Byron Sharp har beskrevet i How Brands Grow. OMD har været i markedet i mange år, så de er gode til klassiske medier, men har samtidig formået at følge med tiden. Så de mestrer både gamle og nye medietyper.” forklarer Marketing Manager Lars Hørlyck Christensen i et interview til bladet Dansk Markedsføring.

’Brand Safety’ er vigtigt emne indenfor markedsføring, og det handler både om ansvarlig markedsføring overfor forbrugere, og samtidig om at beskytte sit mærkes omdømme. I valget af OMD som mediebureau har vi haft meget fokus på deres ’brand safety’ systemer og kompetencer, bl.a. fordi vi markedsfører alkohol og vi vil sikre at det gøres på ansvarlig vis og indenfor både lovgivning og reglerne fra Alkoholreklamenævnet.

Samarbejdet mellem Harboes Bryggeri og OMD omfatter al indkøb af annoncering på det danske marked.