Mød nogle af vores medarbejdere

Engagement, ansvar, høje ambitioner.

Mød nogle af vores medarbejdere

Engagement, ansvar, høje ambitioner.

Mød nogle af vores medarbejdere

Engagement, ansvar, høje ambitioner.

Medarbejdere

I Harboes Bryggeri A/S lægger vi vægt på at skabe et dynamisk arbejdsmiljø, hvor engagement, ansvar og høje ambitioner går hånd i hånd med en flad ledelsesstruktur, godt samarbejde og stor arbejdsglæde. Vi vil skabe resultater, der skaber værdi for alle vores interessenter – og vi arbejder med en strategi, der skal styrke vores internationale position og skabe stadig større anerkendelse for vores brands. Som led i vores strategi arbejder vi også løbende på at udvikle og introducere nye produkter og stærke brands, der drive vores fortsatte vækst og skabe gode oplevelser for forbrugerne.

Vi har bryggerier i Danmark, Tyskland og Estland – og vi markedsfører vores produkter på mere end 90 markeder verden over. Vi søger altid nye talenter, der kan bidrage med erfaring, gode ideer og begejstring for de resultater, vi skaber sammen. Vi tilbyder lokale og internationale karrieremuligheder inden for en bred vifte af fagområder lige fra produktion og supply chain over R&D til finans, salg og marketing.

Vi tror på, at gode karrierer skabes gennem ansvar og udvikling, og vi kan tilbyde begge dele.

Jan Koch, Controller, Darguner Brauerei.

”Jeg har altid været fascineret af ølbrygning, og det er en daglig glæde at få lov til at komme helt ned i ”maskinrummet” og analysere, hvordan vi kan optimere processer og kvalitet yderligere. Det er også meget tilfredsstillende, når man kan se, at de analyser, vi udarbejder, bliver brugt på tværs af organisationen og omsat til beslutninger.”

Steen Høeg Larsen, Regional Export Manager for Norden, Baltikum og England, Harboe Ingredients.

”Det betyder noget, når man kan se, at de produkter, vi udvikler, faktisk gør en reel forskel for både vores kunder og forbrugerne ude i verden. Vores maltekstrakt bliver bl.a. anvendt som ingrediens i mange forskellige brød – og vi arbejder hele tiden på at gøre vores applikationer endnu bedre og mere målrettede. Det gør vi i tæt samarbejde med vores kunder, som vi inviterer til workshops i vores testbageri, hvor vi afprøver nye varianter og analyserer, hvilken forskel det gør på smag, konsistens, holdbarhed osv.”

Kjeld Rinfeldt. Sektionsfører i dåsetapperi, Harboes Bryggeri A/S.

”Alt hvad jeg ved om ølproduktion, har jeg lært her. Det startede med et job som bryggeriarbejder, så en industrioperatøruddannelse og i dag er jeg ansvarlig for de treskiftehold, der sørger for at dåsekolonnen kører i døgndrift. Der er gået snart 20 år – og det har altid været en fornøjelse at gå på arbejde. Det skyldes i høj grad, at vi har en stor respekt for hinanden og hinandens arbejde – uanset hvor man er i organisationen. Der er ikke ret langt fra gulv til loft.”

Diogo Joao Portugal Nunes. PhD (Applied microbiology), R&D, Harboes Bryggeri A/S.

”Harboe gjorde mit skifte fra forskning til den ”virkelige verden” til en rigtig god oplevelse, hvor vi her har muligheden for at omsætte viden til nye og innovative produkter. Jeg startede for to år siden i R&D-teamet med fokus på udvikling inden for ingredienser, men har siden fået mulighed for at arbejde stadig mere med drikkevarer, særligt udviklingen af nye øl. Det er meget inspirerende at arbejde i et internationalt udviklingsteam og have mulighed for at forfølge og afprøve nye ideer og koncepter – og omsætte dem til virkelighed i tæt samarbejde med de øvrige dele af organisationen i Harboe.”

Hussain Zaitoon. Servicetekniker, Harboes Bryggeri A/S.

”Jeg er uddannet elektronikingeniørassistent i Syrien og arbejdede i en årrække med at reparere og vedligeholde røntgenscannere på syriske hospitaler. Jeg kom til Danmark i 2016 og fik via jobcenteret i Slagelse mulighed for at komme i praktik på Harboes Bryggeri A/S. Her fik jeg en fantastisk modtagelse, og jeg fik hurtigt mulighed for at videreuddanne mig, så jeg kunne omsætte mine kompetencer til nye opgaver i en ny industri. I dag er jeg fastansat som servicetekniker, og det gode samarbejde med kollegerne betyder, at jeg hver dag lærer nyt om faget og bliver stadig mere fortrolig med dansk sprog og kultur.”