Mød nogle af vores medarbejdere

Engagement, ansvar, høje ambitioner.

Mød nogle af vores medarbejdere

Engagement, ansvar, høje ambitioner.

Mød nogle af vores medarbejdere

Engagement, ansvar, høje ambitioner.

Medarbejdere

I Harboes Bryggeri A/S lægger vi vægt på at skabe et dynamisk arbejdsmiljø, hvor engagement, ansvar og høje ambitioner går hånd i hånd med en flad ledelsesstruktur, godt samarbejde og stor arbejdsglæde. Vi vil skabe resultater, der skaber værdi for alle vores interessenter – og vi arbejder med en strategi, der skal styrke vores internationale position og skabe stadig større anerkendelse for vores brands. Som led i vores strategi arbejder vi også løbende på at udvikle og introducere nye produkter og stærke brands, der drive vores fortsatte vækst og skabe gode oplevelser for forbrugerne.

Vi har bryggerier i Danmark, Tyskland og Estland – og vi markedsfører vores produkter på mere end 90 markeder verden over. Vi søger altid nye talenter, der kan bidrage med erfaring, gode ideer og begejstring for de resultater, vi skaber sammen. Vi tilbyder lokale og internationale karrieremuligheder inden for en bred vifte af fagområder lige fra produktion og supply chain over R&D til finans, salg og marketing.

Vi tror på, at gode karrierer skabes gennem ansvar og udvikling, og vi kan tilbyde begge dele.

Jan Koch, Controller, Darguner Brauerei.

”Jeg har altid været fascineret af ølbrygning, og det er en daglig glæde at få lov til at komme helt ned i ”maskinrummet” og analysere, hvordan vi kan optimere processer og kvalitet yderligere. Det er også meget tilfredsstillende, når man kan se, at de analyser, vi udarbejder, bliver brugt på tværs af organisationen og omsat til beslutninger.”

Kjeld Rinfeldt. Sektionsfører i dåsetapperi, Harboes Bryggeri A/S.

”Alt hvad jeg ved om ølproduktion, har jeg lært her. Det startede med et job som bryggeriarbejder, så en industrioperatøruddannelse og i dag er jeg ansvarlig for de treskiftehold, der sørger for at dåsekolonnen kører i døgndrift. Der er gået snart 20 år – og det har altid været en fornøjelse at gå på arbejde. Det skyldes i høj grad, at vi har en stor respekt for hinanden og hinandens arbejde – uanset hvor man er i organisationen. Der er ikke ret langt fra gulv til loft.”

Hussain Zaitoon. Servicetekniker, Harboes Bryggeri A/S.

”Jeg er uddannet elektronikingeniørassistent i Syrien og arbejdede i en årrække med at reparere og vedligeholde røntgenscannere på syriske hospitaler. Jeg kom til Danmark i 2016 og fik via jobcenteret i Slagelse mulighed for at komme i praktik på Harboes Bryggeri A/S. Her fik jeg en fantastisk modtagelse, og jeg fik hurtigt mulighed for at videreuddanne mig, så jeg kunne omsætte mine kompetencer til nye opgaver i en ny industri. I dag er jeg fastansat som servicetekniker, og det gode samarbejde med kollegerne betyder, at jeg hver dag lærer nyt om faget og bliver stadig mere fortrolig med dansk sprog og kultur.”